072 785 23 72 Maandag gesloten. Din t/m vrij 8:30 – 17:30 uur. Zat 9:00 t/m 17:00 uur. info@vitaliwatersport.nl
Selecteer een pagina

Vitali Watersport

Vitali Watersport is een watersportbedrijf gevestigd in Egmond voor alle professionele technische aspecten, aan en rondom uw boot.

Wij verrichten al meer dan 10 jaar onderhoud en reparaties aan alle buitenboordmotoren met als specialisatie Evinrude en Mercury.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het inbouwen van elektronische(navigatie) instrumenten.
Ook voor nieuwe en gebruikte buitenboordmotoren kunt u bij ons terecht.

Vitali Watersport, officiële dealer van Evinrude en Mercury buitenboordmotoren

Voor meer informatie over de Evinrude buitenboordmotoren kunt u hier kijken.

Buitenboordmotoren

Met onze kennis in de motoren kunnen wij u adviseren welke buitenboordmotor het beste bij u en uw boot past. Doormiddel van ons dealerschap met Evinrude en Mercury kunnen wij elk type buitenboordmotor leveren en aanbouwen aan uw boot.

Door ons zeer uitgebreide assortiment kunnen wij u voorzien van een portable buitenboordmotor t/m een 450 PK racing buitenboordmotor, dit houd in dat wij een PK range hebben van 2,5 PK t/m 450 PK. Met dit uitgebreide assortiment hopen wij uw ideale motor te kunnen leveren.

Vitali Watersport, officiële dealer van Evinrude en Mercury buitenboordmotoren

Voor meer informatie over de Mercury buitenboordmotoren kunt u hier kijken.

Inflatables en andere boten

Wanneer u opzoek bent naar een buitenboordmotor bent u wellicht ook opzoek naar een boot. Door de vele merken, type boten, materialen, kleuren en kwaliteit klassen is het lastig om de perfect bij u passende boot te vinden.

Door onze ervaring en te luisteren wat u zoekt in een boot kunnen wij u daar een advies over geven. Wanneer er een keuze over de boot gemaakt is kunnen wij voor u de aankoop van de boot regelen en ervoor zorgen dat de boot vaarklaar is. Denk hier bij ook aan specifieke costume made toevoegingen aan uw boot. Hiernaast is het ook mogelijke dat wij een Pega trailer voor u aankopen en deze passend voor de boot maken.

Wanneer u opzoek ben naar een rubberboot zijn wij in de mogelijkheid om een Quicksilver (Mercury) inflatable aan te bieden. 

Als een nieuwe boot niet in uw budget past hebben wij soms ook een occasion boot met trailer te koop staan. Klik hier voor meer informatie over ons occasion aanbod.

 

Vitali Watersport, officiële dealer van Evinrude en Mercury buitenboordmotoren

Voor meer informatie over de Quicksilver Inflatables kunt u hier kijken.

Service

Voor service aan uw boot en buitenboordmotor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij doen reparaties en onderhoud aan: Evinrude, Johnson, Mercury, Yamaha, Suzuki, Honda, Tohatsu, Mariner en Selva buitenboordmotoren.

Wanneer u veranderingen aan uw boot wil aanbrengen kunnen wij dit ook doen. Denk hierbij aan: verlichting, meter/tellers, (dubbele) accu systemen, audio, navigatie, communicatie, safety equipment en brandstof systemen. Wanneer u custom-made verandering aan uw boot wil laten aanbrengen kan dit natuurlijk ook.

Maak uw keuze en ga naar het onderwerp: